S.C. PROMETAL S.R.L.

executa servicii de vopsitorie in camp electrostatic

Servicii de vopsitorie in camp electrostatic

Societatea PROMETAL ofera servicii industriale de vopsitorie in camp electrostatic pentru piese metalice, in orice culoare de cod RAL. Ciclu de lucru presupune urmatoarele etape: încărcare piese, fosfodegresare, spălare, clătire, uscare, vopsire, coacere pulbere, răcire, descărcare piese, control de calitate. Instalatia performanta asigura calitatea uniforma a acoperirii cu respectarea grosimii de strat prescrise. Sistemul de vopsire in camp electrostatic asigura o directie corespunzatoare a jetului de pulbere pulverizata, in functie de piesa care se vopseste, reducand si in acest mod pierderile de vopsea si asigurand un finisaj de calitate.  

Ciclul tehnologic. Toate piesele de vopsit sunt suspendate de un transportor aerian care parcurge urmatorul ciclu tehnologic:

  1. Pretratament prin pulverizare,
  2. Uscare în cuptor,
  3. Aplicarea de pulberi în cabină,
  4. Polimerizare în cuptor,
  5. Răcire în linie.

Gabarit admis pentru piesele metalice ce urmeaza sa fie vopsite:

  1. Lăţime: 0,60m ~ 0,30m;
  2. Lungime: 1,00m ~ 1,25m;
  3. Înălţime: 1,80m ~ 1,80m.
  4. Greutate maxima distribuită: 80 Kg/m.

Exemple de aplicatii: vopsire diverse subansamble din tabla subtire, corpuri de iluminat, panouri metalice pentru plafoane, panouri de gard si porti, profile metalice, confectii si piese metalice cu dimensiuni incadrate in limitele admise etc.

Pentru informatii suplimentare, comenzi speciale sau tratative pentru aplicatii industriale specifice, va rugam sa ne contactati.

Servicii comerciale si de distributie directa

Societatea PROMETAL SRL este specializata sa produca tavane metalice (standard & speciale) și trape de acces pentru sistemele gips-carton. Produsele marca PROMETAL sunt solutiile ideale de realizare a sistemelor de plafoane in lucrarile de amenajare interioara, la cladiri de tip comercial, industrial, medical, de invatamant, de birouri, rezidential, cladiri cu destinatii speciale.

Datorita calitatii, seriozitatii si promptitudinii cu care functioneaza, societatea PROMETAL este furnizorul preferat de plafoane pentru piata din Romania, dar si pentru parteneri din Bulgaria, Italia, Moldova, Serbia, Ungaria.

Pentru sustinerea parteneriatelor comerciale, echipa PROMETAL este pregatita sa ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si solutii tehnice personalizate fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor PROMETAL, va rugam sa ne contactati. Cererea Dvs. va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !

Prezentare Prometal
Descarca sau lectureaza brosura de prezentare a fabricii quattropavimente (in format pdf).
Contact Online
Ai la dispozitie o sectiune dedicata comunicarii rapide: completeaza campurile formularului de contact si expediaza mesajul.Echipa Asistenta&Suport va prelua, analiza si genera un raspuns potrivit cererii tale.
Vocea clientului
Parerea ta conteaza pentru noi si din acest motiv te invitam sa iti exprimi opinia despre produsele, serviciile, functionarea si colaborarea noastra. Orice sugestii, sfaturi, recomandari, opinii sunt bine-venite.

Categorii plafoane metalice fabricate de PROMETAL:

Plafoane Metalice Grila

Plafoane Metalice Grila
by PROMETAL

Detalii
Plafoane Metalice Lamelare

Plafoane Metalice Lamelare
by PROMETAL

Detalii
Plafoane Structura Vizibila

Plafoane Structura Vizibila
by PROMETAL

Detalii
Plafoane Structura Ascunsa

Plafoane Structura Ascunsa
by PROMETAL

Detalii

10 ani

experienta

100.000 mp

capacitate de productie

500+

clienti multumiti

500+

proiecte in portofoliu

300+

tipuri de produse

1 scop:

SATISFACTIA CLIENTULUI

CONTACT

suntem pregatiti sa preluam orice solicitare.

daca doresti sa cunosti cat mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, te rugam sa ne contactezi.

SC PROMETAL SRL

(Birouri, Fabrica, Depozit)

Soseaua de Centura a Mun. Bucuresti, Nr. 103
Popesti Leordeni, Judet ILFOV, 077160, Romania

Telefon:

(004) 021.5296.200

Responsabil: Catalin FECIORU
Mobil: (004) 0722.85.57.82

Email:

office@prometalsrl.roDai startul proiectului tău?

Ai idei?

Noi avem soluții!

Cere oferta

Top