Plafoane Structura Ascunsa

solutia ideala pentru amenajarea spatiilor in care se impune pastrarea unui nivel superior de igiena

TAVANE METALICE cu STRUCTURA ASCUNSA, fabricate de PROMETAL

Tavanele metalice cu structura ascunsa, fabricate de PROMETAL, reprezinta solutia ideala pentru spatiile in care se impune pastrarea unui nivel superior de igiena.

PROMETAL PSN este un sistem de plafon metalic format din panouri cu dimensiuni: 600x600mm, montate prin clipsare de structura de sustinere. Panourile perforate echipate cu filtru fonic, confera o absorbtie marita a sunetului, asigurand o acustica ambientala optima. Este un plafon indicat pentru orice tip de locatie. Fiind simplu de instalat, acest plafon permite accesul la instalatiile tehnice suspendate in plenum, astfel incat orice interventie de intretinere sau remediere sa se efectueze in conditii optime.

AVANTAJE

 • Aspectul final al plafonului este liniar si unitar.
 • Indicat pentru incinte in care este impus un grad ridicat de igiena (tavan fara finisaj poros).
 • Sistemul permite accesul la instalatiile electrice, de ventilatie, de date sau altor trasee tehnice instalate in plenum.

REZISTENTA LA FOC

 • Clasa 0 D.M.din 26.06.84 (S.O.G.U.no 234 din 25.08.84) D.M.din 14.01.85 (G.U.no 16 din 19.01.85)
 • Atat pentru otel, cat si pentru aluminiu.

IZOLARE ACUSTICA (FONICA)

Pentru a asigura o buna izolare acustica se folosesc panouri perforate (vezi tabelul de perforari), captusite pe interior cu un filtru negru (lipit la cald).

IZOLARE TERMICA

Izolarea termica se realizeaza cu ajutorul materialelor de izolare termica (ex: saltea din vata minerala de sticla), asezate deasupra plafonului.

SERVICII INTEGRATE

Flexibilitatea sistemului permite montarea foarte usoara a urmatoarelor accesorii:

 • Corpuri si aparate de iluminat: canale luminoase, plafoniere, spoturi incastrate etc;
 • Sisteme de ventilatie: grile de absorbtie si refulare a aerului, anemostate, ventilatoare etc;
 • Sisteme de siguranta: sprinklere, senzori de fum etc.

SISTEMUL DE MONTARE

Sistemul PROMETAL PSN se poate monta cu ajutorul a doua tipuri de structura in functie de cerinte.

 • Clipsat pe o structura portanta formata din profile triunghiulare. Aceasta tipologie este prevazuta pentru urmatoarele tipuri de plafon fals: PSN PSN OPENING PSN CS.
 • Clipsat pe o structura portanta formata dintr-un tub metalic si cleme de sustinere. Aceasta tipoligie este prevazuta pentru urmatoarele tipuri de plafon fals: PSN TC PSN TC A TENUTA.

MANIPULARE SI DEPOZITARE

 • Panourile se depoziteaza in spatii uscate si acoperite.
 • Panourile se pastreaza in ambalajul propriu pana in momentul instalarii lor.
 • Cutiile se aseaza si pozitioneaza conform indicatiilor inscrise.
 • Pentru a evita deteriorarea produselor, se recomanda manipularea si desfacerea ambalajelor cu atentie.

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE

Pentru o intretinere corecta se recomanda respectarea urmatoarele instructiuni:

 • Stergerea de praf a panourilor se face cu o carpa moale si curata.
 • Eventualele pete de grasime vor fi curatate cu ajutorului unui detergent fin, special pentru acest tip de produs.
 • Se evita folosirea detergentilor duri sau materialelor textile abrazive. Curatarea se face prin simpla stergere si in nici un caz prin frecare.

DIMENSIUNI

CULORI

PRE-VOPSITE

 • Alb (similar RAL 9003)
 • Argintiu (similar RAL 9006)

POST-VOPSITE

Garantarea unui foarte bun rezultat estetic al tuturor produselor se datoreaza faptului ca fabrica dispune de un sistem modern de vopsire pe baza de pulberi in camp electrostatic. Gama foarte mare de culori utilizata garanteaza satisfacerea cerintelor clientului. Produsele vopsite au fost testate si pot sa reziste mai mult de 1.200 de ore in ceata salina.

PERFORATII

 

PROMETAL PSN

Tavanul suspendat PSN se utilizeaza in cazurile in care se doreste realizarea unui tavan economic, dar cu nivel calitativ ridicat. Panourile prevazute cu un profil special sunt montate prin clipsare, pe o structura portanta primara formata dintr-un profil triunghiular.

Designul particular al profilului permite o pozitionare foarte usoara a panoului in lacasul lui dar, cu ajutorul unei unelte speciale, disponibile la cerere, tot la fel de usor se poate extrage panoul in afara.

Tavanul este furnizat standard cu o structura simpla, formata doar din profilul portant si tiranti. In cazul in care este necesara o rigidizare si o compactare mai mare a plafonului casetat, se poate furniza o structura dubla care contine (in plus fata de cea standard):

 • profile C speciale,
 • racorduri de suspensie,
 • lamele de fixare.

 

PSN OPENING

Tavanul metalic PSN OPENING mentine toate caracteristicile sistemului PSN standard, raspunzand cererii unui produs economic si de calitate, chiar si in situatii de manipulare excesiva. Designul particular al marginilor permite bascularea lui in jos, el ramanand totusi prins de profilul in forma de triunghi, fara a mai fi necesara demontarea completa a panoului pentru a se executa o interventie la instalatiile tehnice, suspendate deasupra tavanului. Astfel se reduce timpul de lucru al interventiilor pentru remedierea instalatiilor. Tavanul este furnizat standard cu o structura simpla, formata doar din profilul portant si tiranti. In cazul in care este necesara o rigidizare si o compactare mai mare a plafonului casetat se poate furniza o structura dubla, care contine in plus fata de cea standard profile C speciale, racorduri de suspensie si lamele de fixare.

PSN TC

Tavanul metalic  PSN TC permite o mai mare adaptare a sistemului in cazul montarii in spatii externe sau in cazul montarii unor panouri de dimensiuni sau grosimi mari. Panourile au marginile profilate in asa fel incat sa poata fi fixate in clipsuri speciale, care la randul lor sunt sustinute de un tub rotund din metal cu diametru de 22mm. Panourile pot fi demontate individual, ceea ce permite un acces facil la spatiul tehnic din plenumul tavanului casetat. Tavanul casetat este furnizat standard cu o structura simpla formata din tuburi de metal cu diametru de 22mm si cleme de sustinere. In cazul in care este necesara o rigidizare si o compactare mai mare a tavanului casetat se poate furniza si o structura dubla care contine fata de cea standard profile C speciale, racorduri de suspensie si lamele de fixare.

PSN TC - TC ETANS
Tavanul casetat PSN TC ETANS mentine caracteristicile tavanului PSN TC dar asigura si un optim grad de izolare impotriva prafului. Aceasta caracteristica il face sa fie ideal pentru utilizarea lui in spatii unde este necesar un control riguros asupre igienei ambientale. Izolarea impotriva prafului este obtinuta prin inserarea unor garnituri intre panouri si intre panouri si perimetral. Pentru a mentine caracteristica de izolare impotriva prafului este obligatorie a nu se utiliza panouri perforate. Tavanul casetat este furnizat standard cu o structura simpla formata din tuburi de metal cu diametru de 22mm si cleme de sustinere. In cazul in care este necesara o rigidizare si o compactare mai mare a tavanului casetat se poate furniza si o structura dubla care contine fata de cea standard profile C speciale, racorduri de uspensie si lamele de fixare.

DETALII TEHNICE

Pliant Tavane metalice cu Structura Ascunsa
Descarca sau lectureaza brosura de prezentare a fabricii quattropavimente (in format pdf).
Contact Online
Ai la dispozitie o sectiune dedicata comunicarii rapide: completeaza campurile formularului de contact si expediaza mesajul.Echipa Asistenta&Suport va prelua, analiza si genera un raspuns potrivit cererii tale.
Vocea clientului
Parerea ta conteaza pentru noi si din acest motiv te invitam sa iti exprimi opinia despre produsele, serviciile, functionarea si colaborarea noastra. Orice sugestii, sfaturi, recomandari, opinii sunt bine-venite.

Categorii plafoane metalice fabricate de PROMETAL:

Plafoane Metalice Grila

Plafoane Metalice Grila
by PROMETAL

Detalii
Plafoane Metalice Lamelare

Plafoane Metalice Lamelare
by PROMETAL

Detalii
Plafoane Structura Vizibila

Plafoane Structura Vizibila
by PROMETAL

Detalii
Plafoane Structura Ascunsa

Plafoane Structura Ascunsa
by PROMETAL

Detalii

AVANTAJE TAVANE METALICE:

10 ani

experienta

100.000 mp

capacitate de productie

500+

clienti multumiti

500+

proiecte in portofoliu

300+

tipuri de produse

1 scop:

SATISFACTIA CLIENTULUI

CONTACT

suntem pregatiti sa preluam orice solicitare.

daca doresti sa cunosti cat mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, te rugam sa ne contactezi.

SC PROMETAL SRL

(Birouri, Fabrica, Depozit)

Soseaua de Centura a Mun. Bucuresti, Nr. 103
Popesti Leordeni, Judet ILFOV, 077160, Romania

Telefon:

(004) 021.5296.200

Responsabil: Catalin FECIORU
Mobil: (004) 0722.85.57.82

Email:

office@prometalsrl.roDai startul proiectului tău?

Ai idei?

Noi avem soluții!

Cere oferta

Top