Flexibilitate functionala din 2006

Cu o activitate permanent orientata catre identificarea si solutionarea cererilor din piata de constructii, dar si in pas cu evolutia trendului arhitectonic, societatea PROMETAL este un promotor in bransa de profil.

ÎNFIINȚARE:

Societatea PROMETAL SRL a fost infiintata in anul 2006 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/1396/2006, cod unic de inregistrare fiscala: RO 16548361.

PROFIL COMPANIE:

Societatea PROMETAL este specializata in producția si distribuția de panouri metalice modulare (standard si speciale) pentru realizarea sistemelor de plafoane suspendate, trape de vizitare (acces) pentru sistemele gips-carton, finisaje metalice destinate placărilor de exterior.

PROMETAL este rezultatul asocierii între Menatwork și producătorul italian Prometal Spa, care a contribuit la formarea noii societăți, cu propriile competenţe și experienţe acumulate în peste 30 de ani de activitate în Italia.

POZITIONARE in PIATA:

PROMETAL SRL este primul producător de plafoane metalice standard și speciale din România și are o capacitate anuală de producție de 100.000 mp.

PRODUCȚIE:

PROMETAL a dezvoltat o gamă vastă de produse conforme cu normele de siguranţă în materie de protecţie la incendii și umiditate, rezistenţă la accidente și căderi, absorbţii și izolaţii acustice, instalare facilă, atât în plan orizontal, cât și vertical.

 1. ) Plafoane Metalice Standard:
  1. Plafoane metalice casetate:
   • ✓ cu structură vizibilă pentru centre comerciale și edificii publice, săli de conferinţe,
   • ✓ cu structură ascunsă pentru orice tip de spatiu (unităţi medicale, restaurante și hoteluri, centre comerciale, unităţi de învăţământ, spaţii de birouri, săli de conferinţe, hale de productie și depozite),
  2. Plafoane metalice de tip:
   • ✓ grilă pentru zone de acces și tranzit, spaţii și edificii publice, centre comerciale, săli de conferinţe,
   • ✓ lamelar pentru orice tip de spatiu (unităţi de învăţământ, spaţii de birouri, centre comerciale, săli de conferinţe, hoteluri, benzinării, depozite și hale de productie),
 2. ) Plafoane Metalice Speciale:
  1. Net Sound pentru incinte performante din punct de vedere acustic, termic, vizual, estetic sau pentru spaţii cu trafic ridicat.
 3. ) Trape de vizitare (acces) pentru sistemele gips-carton.

CARACTERISTICI FUNCTIONALE:

Plafoanele PROMETAL îmbină funcţionalităţile moderne cu estetica, oferind soluția realizării unor ambiente inovatoare atât prin integrarea facilă a corpurilor de iluminat (plafoniere, spoturi încastrate, canale luminoase), sistemelor ventilaţie (grile de absorbţie și refulare aer, anemostate, ventilatoare), sistemelor de siguranţă (sprinklere, senzori de fum și de mișcare), saltelelor de izolare termică, cât și prin varietatea combinării panourilor cu jocuri și efecte de forme, culori, finisaje și înălţimi, personalizate fiecărui proiect arhitectonic.

Elegante, cu design deosebit, cu gamă cromatică variată și finisaje diverse, produsele Prometal garantează funcţionalităţile tipice soluţiilor tehnice avansate: izolarea termo-acustică, inspectarea și gestionarea facilă a utilităților și instalaţiilor edificiului (termică, electrică, de date etc.), comportamentul la foc, ventilarea, simplitatea montajului, durabilitatea și rezistenţa.

EXPORT:

Societatea PROMETAL exportă în: Bulgaria, Italia, Moldova, Serbia, Ungaria.

Prezentare Prometal
Descarca sau lectureaza brosura de prezentare a fabricii quattropavimente (in format pdf).
Contact Online
Ai la dispozitie o sectiune dedicata comunicarii rapide: completeaza campurile formularului de contact si expediaza mesajul.Echipa Asistenta&Suport va prelua, analiza si genera un raspuns potrivit cererii tale.
Vocea clientului
Parerea ta conteaza pentru noi si din acest motiv te invitam sa iti exprimi opinia despre produsele, serviciile, functionarea si colaborarea noastra. Orice sugestii, sfaturi, recomandari, opinii sunt bine-venite.

Categorii plafoane metalice fabricate de PROMETAL:

Plafoane Metalice Grila

Plafoane Metalice Grila
by PROMETAL

Detalii
Plafoane Metalice Lamelare

Plafoane Metalice Lamelare
by PROMETAL

Detalii
Plafoane Structura Vizibila

Plafoane Structura Vizibila
by PROMETAL

Detalii
Plafoane Structura Ascunsa

Plafoane Structura Ascunsa
by PROMETAL

Detalii

10 ani

experienta

100.000 mp

capacitate de productie

500+

clienti multumiti

500+

proiecte in portofoliu

300+

tipuri de produse

1 scop:

SATISFACTIA CLIENTULUI

CONTACT

suntem pregatiti sa preluam orice solicitare.

daca doresti sa cunosti cat mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, te rugam sa ne contactezi.

SC PROMETAL SRL

(Birouri, Fabrica, Depozit)

Soseaua de Centura a Mun. Bucuresti, Nr. 103
Popesti Leordeni, Judet ILFOV, 077160, Romania

Telefon:

(004) 021.5296.200

Responsabil: Catalin FECIORU
Mobil: (004) 0722.85.57.82

Email:

office@prometalsrl.roDai startul proiectului tău?

Ai idei?

Noi avem soluții!

Cere oferta

Top